Finn jobb

Så du er på utkikk etter ny jobb, men trenger et sted å starte? Ta en titt på de underliggende linkene som tar deg akkurat dit du ønsker. Lykke til!

  • Søkemotor
  • Vikarbyrå/Utleie
  • Rekrutteringsbyråer
  • Karrierebedrifter
  • Utenlandske jobbsøkemotorer
  • Kreativ leting
  • Gründer

Søkemotorer

Her finner du en liste over de mest brukte søkemotorene i Norge. NAV og Finn.no sin jobbsøkeside er kanskje de mest brukte, men du vil kunne finne mye spennende på de andre også. Noen jobber vil overlappe i form av at de ligger flere steder, men du vil også finne jobber som kun kommer frem i enkelte av søkemotorene.

NAV

Den mest kjente av alle. Gode sider med mye informasjon. Arbeidsdirektoratet har ansvar for å styre etatens virksomhet, følge utviklingen på arbeidsmarkedet, og gi informasjon og råd til Arbeids- og administrasjonsdepartementet og etaten.

Careerjet.no

Careerjet er en avansert arbeidssøkermotor for Norge og hele verden. I et enkelt søk gir Careerjet arbeidssøkeren tilgang til et enormt utvalg av arbeidsplasser som er kompilert fra ulike internettkilder for å spare arbeidssøkeren bryet med å gå til hvert nettsted individuelt.

Dagens Næringsliv - Jobb

Dn Jobb har mange spennende lederstillinger i jobbdatabasen.

dittarbeid.no

Deltidsjobb.no er Norges første og eneste rendyrkede møteplass for deltidsmarkedet.

FINN jobb

Finn.no Jobb er en av landets største jobbdatabaser.

INKLUDI.NO

Jobbportal hvor målgruppen er arbeidssøkere med innvandrer og minoritetsbakgrunn. De ønsker dere velkomne til å bruke tjenestene deres. De får daglig registrert nye søkere og det viser seg at det er stor interesse blant denne gruppen som har ledighet som er mye større enn resten av befolkningen. Prosjektet har vært utarbeidet i nær dialog med IMDI(integrering og mangfoldsdirektoratet) og MIA(Mangfold i arbeidslivet). 26.09.2006 hadde de en liten reportasje på TV2 God Morgen. Det samme hos NRK Frokost tv den 04.10.2006.

Jobbdirekte.no

I dag er Jobbdirekte.no en av markedets ledende rekrutteringstjenester på Internett og tilbyr jobbsøkere den beste teknologi for å profilere sin CV, administrere sitt jobbsøk og bli matchet mot en landsdekkende stillingsdatabase, som inkluderer bedrifter innen privat og offentlig sektor.

Jobbsafari.no

En oversiktlig side hvor du finner tusenvis av aktuelle jobber innen ulike kategorier. Lett å manøvrere seg frem ut i fra yrkeskategori og bransjer.

Kanvas

Ikke en ordinær jobbsøkemotor, men de har mange jobber innen barnehagesektoren. Stiftelsen Kanvas er Norges største aktør innen utvikling og drift av barnehager. De driver i dag 33 barnehager, fordelt på 5 kommuner. De har 430 engasjerte medarbeidere som har ansvar for ca. 2000 barn.

Rubikk.no

Ved å søke på Rubrikk.no søker du samtidig igjennom Finn.no, Zett.no Nav.no og mange flere jobbportaler. Slik kan vi tilby våre brukere den beste oversikten over jobbmarkedet.

Teknisk Ukeblad – Ledige stillinger

Teknisk Ukeblad legger ut ledige stillinger fra papirutgaven.